Un copil de 12 ani a căzut într-o prăpastie în timp ce participa la un concurs de motocros


Un copil de 12 ani a căzut, duminică, de pe motocicletă într-o prăpastie în timp ce participa la un concurs de motocros montan în Munții Gutâi.

Un minor de 12 ani a căzut, duminică, 9 octombrie, într-o prăpastie din Munții Gutâi în timp ce concura la un concurs de motocros pentru juniori. Victima a fost transportată cu elicopterul SMURD la Cluj-Napoca.

Acțiune a SPJ salvamont Maramureș în zona muntoasă a Vf. Iancu, Cavnic, județul Maramureș. Băiat de 12 ani cu motocros căzut în prăpastie cu politraumatisme. Acțiunea a constat în stabilizarea băiatului, extragerea și transportul acestuia până la echipajul SMURD – Terapie Intensivă Mobilă. La acțiune au participat toate structurile, Poliția MM, SMURD MM, STS MM (mulțumiri pentru comunicarea cu precizie a locului accidentatului fapt care a scurtat timpii intervenției) și Jandarmeria Montana MM”, au transmis salvamontiștii de la Salvamont Maramureș.

Datorită leziunilor grave suferite a fost solicitat elicopterul SMURD acesta preluând accidentatul. Victima a fost transportată la spitalul din Cluj-Napoca”, au mai spus slvamontiștii. 


Comentarii Facebook