Duminica 28 Aprilie

Un clujean vrea reducere de impozit pentru că la el în zonă e gălăgie și în alte părți nu: ,,Este 4:40 și bubuie de se aude prin triplu termopan”


Clujenii care locuiesc pe Valea Chintăului, în apropiere de Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative, spun că se confruntă, de ani buni, cu nopți nedormite din cauza muzicii puternice, care vine de la evenimentele desfășurate în zonă. 

Un localnic, exasperat că în alte zone liniștea publică este respectată însă în zona în care locuiește el nu, le cere autorităților o reducere de taxe. 

,,Cum e posibil ca în Făget la ora 22 sa se oprească muzica la săli de evenimente iar aici, Cluj Innovation Park sa ne terorizeze de ani buni cu muzică și bubuieli fără nicio problemă!!??

Este 4:40 am și bubuie de se aude prin triplu termopan. Oare eu plătesc mai puține taxe ca cei din Făget? Cer o reducere de impozit dacă e legal așa ceva!!!!”, le-a a reclamat un clujean autorităților locale. 

Muzica puternică nu este singura problemă din zonă, în ceea ce privește gălăgia. Recent, alți clujeni au sesizat și faptul că diferiți indivizi produc zgomot infernal făcând drifturi și liniuțe chiar lângă casele lor. 

Clujenii se plâng că autoritățile locale nu fac nimic ca să îi oprească pe cei care fac drifturi lângă casele lor: ,,Teribiliștii fac drifturi și gălăgie"


Comentarii Facebook