Sambata 26 Octombrie

Clujenii se plâng că autoritățile locale nu fac nimic ca să îi oprească pe cei care fac drifturi lângă casele lor: ,,Teribiliștii fac drifturi și gălăgie"


Clujenii care locuiesc în zona străzii Valea Chintăului, în apropiere de Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative, s-au săturat de cei care le deranjează liniștea.

Locuitorii acestei zone se confruntă săptămână de săptămână cu teribiliști care vin să facă drifturi lângă casele lor. Mai mult, clujenii spun că sunt total ignorați de autorități.

,,Iar e joi. Iar s-au adunat teribiliștii la Creic să facă drifturi, liniuțe și gălăgie de se aude pe toată Valea Chintăului. Observ că orice sesizare ori nu este luată în seamă, ori ne expediați că ați anunțat poliția sau alte instituții.

În loc să luați măsuri proactive. E peste puterea noastră de înțelegere cum puteți fi atât de nepăsători, atât de anesteziați, sau poate sunteți doar corupți și incompetenți. Cu siguranță există și o doză de rea voință”, sesizează un locuitor al zonei.


Comentarii Facebook