Un clujean susține că a demonstrat că procurorii nu citesc plângerile oamenilor! PROBELE sunt în articol

 

Un clujean a depus o plângere la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj, față de rezoluția unui procuror de neîncepere a urmăririi penale. Răspunsul i-a parvenit pe sistem ”fulger”.

 

În data de 28 ian. 2014, in jurul orelor 12.00, am inregistrat plangerea impotriva rezolutiei procurorului si care am adresat-o Procurorului General al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj. 

 

Surpriza!!! Dosarul cu peste 100 file a fost identificat, adus spre analiza la domnul Procuror General a analizat toate aspectele dosarului, a discutat cu procurorul de caz, a formulat rezolutia si a si expediat-o. Sunt surprins de iuteala cu care a fost tratata plangerea mea, care nu cred ca este o prioritate a Parchetului. 

 

Mai mult, o alta persoana a formulat plangere identica in același dosar, in data de 21 ian 2014, si care NU a primit raspuns nici in ziua de azi. Foarte ciudat cum raspunsul si rezolutia sunt semnate de domnul Procuror General tocmai in data inregistrarii. 

 

Stiu ca celeritatea reprezinta o ”prioritate” in justitie, insa nu cred ca domnul Procuror General a tratat cazul meu la ora inchiderii precum reiese din documentele atasate.

 

Ca sa citesti peste 100 pagini si sa analizezi aspectele semnalate, sa tragi o concluzie intr-un dosar penal si să si formulezi rezolutia, oricat de bun procuror sa fi, este necesar de mai mult decat o ora. 

 

Concret: Consider ca raspunsurile parchetului sunt copy-paste si nu sunt citite daramite analizate cu seriozitate, asa ca cei care spera ca isi vor gasi dreptatea cu usurinta sau ca organele de cercetare penala reprezinta un sprijin in aflarea adevarului ….sa se inarmeze cu rabdare.

 

Oare cati oameni si-au pus speranta ca se va face dreptate si au primit raspunsuri automate si tratate cu neseriozitate?”, ne-a scris Z.A.

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook