Un clujean s-a crezut ”șmecher” și s-a urcat beat la volan, dar a ajuns cu mașina într-un gard. Ce au mai descoperit polițiștii


Un șofer s-a urcat beat la volan, sâmbătă seară, și a ajusn cu mașina în gardul unei gospodării.

La data de 9 aprilie a.c., ora 21:18, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Mociu au depistat un conducător auto sub influenţa alcoolului. Acesta fusese implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Totodată, s-a stabilit că bărbatul circula cu un autovehicul cu număr fals de înmatriculare”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, bărbatul de 22 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autoturismul pe DN16, pe raza localităţii Cămăraşu, într-o curbă uşoară la stânga a pierdut controlul autovehiculului şi a părăsit partea carosabilă, intrând în gardul unui imobil din zonă, după care s-a răsturnat.

În urma impactului, nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau de înregistrare, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi distrugere din culpă, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

 

FOTO: Arhivă

Comentarii Facebook