Un clujean reclamă la Protecția Consumatorilor că a fost furat la cântar în piața Dezmir


Un clujean a cumpărat din Piața Dezmir, administrată de Consiliul Județean Cluj, un sac de cartofi, care până acasă a intrat ”la apă”.

Am cumparat azi 11.11.2022 teoretic 62 kg cartofi cu prețul de 2.3 lei/kg. Menționez ca intentionam sa cumpar doar un sac și prețul trebuia sa fie 2.4 lei/kg dar în urma negocierii cantitate/preț am ajuns la prețul menționat mai sus. La încheierea tranzacției am achitat 140 lei chipurile pentru 62 kg cartofi. Ajuns acasă, 10 kg(cantarite) le-am oferit unei terte persoane, eu urmând să rămân cu 52 kg.

După sortare am cântărit cartofii, reieșind 30 kg cartofi buni de păstrat 5 kg cartofi care trebuie consumați în cel mai scurt timp și aprox 3-4 kg care trebuie consumați imediat/aruncați.

Vă rog să faceți un control în piața mai sus menționată și să-mi aduceți la cunoștința rezultatele controlului metrologic al cantarelor.

Menționez ca pentru suma cheltuită în această piață, 143 lei, doar pt 3 lei (intrarea) mi s-a oferit bon. Nu mă interesează recuperarea prejudiciului, doar ca pe viitor să știu că folosesc cântare verificate”, a reclamat Rares S., la Protecția Consumatorilor Cluj. 

Comentarii Facebook