Un clujean îndrăgostit a pătruns ilegal în Aeroportul Cluj și a urcat într-un avion Wizz Air! Și-a făcut selfie -uri și a așteptat decolarea - FOTO

 

Un clujean îndrăgostit a trecut de bariera de securitate de la Aeroportul Cluj, a spart un geam, și s-a ascuns într-un avion Wizz Air spre Londra. ȘI-a făcut poze în aeronavă și le-a pus pe Facebook.

 

Incidentul s-a produs marți dimineața, în jurul orei 6.00. Aeronava era parcată pe pistă și aștepta plecarea spre Londra. Claudiu-Gabriel Constantin a vizitat tot avionul, cabina piloților, unde și-a făcut poze, iar apoi s-a așezat confortabil pentru a aștepta decolarea. 

 

Pentru că era întuneric la ora 6.00, el a folosit blițul de la telefon, care l-a dat de gol. Agenții de Securitate au controlat avionul și l-au prins. 

 

Eram în trecere şi m-a invitat, domnul pilot până la el în cabină. A spus că îmi face o favoare, dar următorii au să se chinuie...Nu mi-am dat seama la ce se referea în primele secunde...dar coborând pe scările cockpitului şi uitandu-mă în urma...mi-am dat seama imediat. I-am văzut rânjetul, am spus în sinea mea că am să mă duc în munţi. Scârbit de toate lichelele...”, a spus bărbatul, citat de adevărul.ro.

 

Sursele Știri de Cluj precizează că bărbatul a fost audiat de poliția de frontieră și a spus că s-a uitat toată noaptea de luni spre marți la filme pentru adulți și i s-a făcut dor de iubita lui din Londra. ”A povestit că s-a dus la Aeroportul Cluj și a verificat ușile pentru angajați. A găsit una deschisă și a intrat, ajungând la subsol. A spart un geam și a ieșit pe pistă. De acolo a fost ușor să urce în avionul Wizz Air”, a precizat sursa citată.

 

Claudiu-Gabriel Constantin s-a ales cu dosar penal. Cursa Wizz Air spre Londra a fost întârziată cu 30 de minute din cauza acestui incident. 

Comentarii Facebook