Un clujean încasează TIMBRUL de MEDIU în locul Finanțelor Publice. De ce a recurs la acest gest DISPERAT

 

Un clujean anunță că va încasa timbrul de mediu în locul Finanțelor Publice, până când își va recupera banii pe care statul trebuie să-i plătească.

 

În 2012 am acționat în instanță statul pentru a-mi recupera suma de 6500 lei încasați ILEGAL de către Statul Român.

 

În 2013, a rămas sentință definitivă și irevocabilă, urmând ca statul prin AFP să îmi restituie suma în termenul de 15 zile. După mai bine de un an de judecată a urmat o noua aventura și multe drumuri la AFP pentru a definitiva dosarul etc. procedura care nu este prevazută în lege. 

 

Bine, fie, o fac si pe asta.... adică timp de 2 luni m-au purtat cu diverse pretexte că nu se găseste dosarul, ca inspectorul X este în concediu și probabil majoritatea dintre noi cunoastem poveștile cu care ne amețesc funcționarii de la finante. 

 

În data de 03.09.2013, conform datelor din sistemul informatic, rezulta că dosarul meu este dat la plata la Trezorerie însă azi înca nu s-a făcut plata. Cerând explicații, inspectoarea de la finanțe mi-a comunicat că doar în măsura în care se încasează bani din plata Timbrului de Mediu se vor plătii datoriile Statului. 

 

Cu alte cuvinte doar din urma plătilor viitoare se va plati. ABERANT. Fiind o obligație nu se poate da o derogare că doar dacă va încasa va plăti ....Daca regula se aplica și invers am să îmi plătesc și eu taxele cand o să fiu bogat. Până una alta vin în ajutorul statului și încasez direct timbrul de mediu :)

 

Mentionez ca voi executa silit Statul Roman”, ne-a scris clujeanul

 

 

Dacă sunteți martorul unui care poate deveni o știre, puteți trimite imagini sau informații pe rubrica ”Fii reporter!” sau pe adresa de email office@stiridecluj.com

Comentarii Facebook