Un clujean îl ironizează pe Boc pe baza lipsei de creșe din Cluj-Napoca: „Veți avea o nouă colegă de birou, are 1 an și 11 luni”


Un tată din Cluj-Napoca a scris public pe pagina de Facebook a lui Emil Boc un mesaj prin care îl informa pe edil cu privire la faptul că, din luna octombrie, îi va lăsa fetița de 1 an și 11 luni în grijă, pentru a se putea întoarce la muncă.

Mesajul făcea referire la faptul că din cauza administrației locale fetița sa a fost respinsă la admiterea la creșă și „bani de creșă privată nu sunt”.

Stimate d-le Primar,

Pe această cale doresc să vă anunț că începând cu data de 10.10.2021, veți avea o nouă colegă de birou. La data respectivă, fetița va avea vârsta de 1 an și 11 luni. Este sociabilă, se adaptează ușor la medii noi, la oameni noi, este foarte încântată de activitățile de șantier și posibil să dea o mână de ajutor la emiterea unor noi autorizații de construire pentru creșe și grădinițe în orașul nostru.

Părinții ei au luat decizia ca fiica lor să se alăture echipei dumneavoastră, datorită faptului că, de la aceasta dată, ei vor fi la muncă, bunicii sunt persoane în vârstă, bani de creșă privată nu sunt, iar criteriile de departajare aprobate de administrația locală pentru admiterea la creșă, au situat-o "sub linie". 

Vă felicităm pentru mărirea echipei !!!”, a scris acesta pe pagina primarului.


Comentarii Facebook