Un clujean, enervat la culme de stăpânii de câini care nu curăță după animalele lor, cere Primăriei să intervină: ,,E o situație foarte neplăcută”


Clujenii sunt enervați la culme de stăpânii de câini care nu strâng excrementele patrupedelor lor din spațiile verzi.

Un clujean care locuiește în Plopilor reclamă că în cartierul său această situație este foarte des întâlnită în parcuri dar și în apropierea zonelor de locuit, și cere Primăriei să intervină. 

,,Vă rugăm să găsiți o soluție pentru cei care dețin câini și se plimbă cu ei în spațiile verzi. S-a intamplat deja de mai multe ori sa calce copii noștrii în materiile fecale rămase după cainii care se plimba în cartier. Noi locuim în Plopilor. 

Atât în parcul de copii de langa bloc (o data a fost chiar în cutia cu nisip în care se joacă copii) cat și în jurul blocului și a spațiilor verzi apropiate s-a intamplat sa dăm peste materii fecale. E o situație foarte neplăcută. 

Probabil ar ajuta montarea unor cutii metalice cu saci menajeri pentru câini. Și eventual sancționarea celor care nu respecta spațiile verzi în care nu este permis accesul cu animale. Câini vagabonzi nu am văzut, deci înseamnă ca deținătorii de câini nu curată după animalele lor.”, a sesizat clujeanul. 


Comentarii Facebook