Un clujean care s-a afișat cu bani pe TikTok a fost tâlhărit într-un parc de viitoarea ”nevastă”


Un clujean care își căuta nevastă pe TikTok și s-a afișat cu mulți bani pe rețeaua de socializare s-a trezit jefuit de o femeie, care a vrut să profite de el și l-a atras într-un parc din Aiud. 

Bărbatul a postat pe TikTok un clip video care i-a adus numai belele. Acesta era disperat să își găsească o soție și a arătat în clipul video și că are mulți bani, sperând că așa va atrage femei interesate de el. 

Viața bate filmul și în loc de o femeie a atras atenția unui cuplu care locuia în Ciugudu de Jos, care au pus la cale un plan pentru a-i lua banii

Femeia l-a contactat pe bărbat pe Facebook, s-a arătat interesată și disponibilă. Întâlnirea a avut loc pe raza orașului Aiud. Clujeanul s-a dus chiar și cu un inel la prima întâlnire, dar totul era supravegheat de concubinul femeii. Bărbatul a fost atras într-un parc și jefuit. 

În actul de sesizare s-a reţinut, în fapt, că inculpatul D.L. şi inculpata R.Ț. aveau o relaţie de concubinaj şi locuiau împreună pe raza satului Ciugudu de Jos.

În cursul lunii decembrie, inculpata a vizionat o postare pe TikTok, în care apărea persoana vătămată N.V., etalând o sumă mare de bani şi în care transmitea mesajul că își caută prietenă sau nevastă.

Inculpata a căutat profilul persoanei vătămate pe reţeaua de socializare Facebook şi i-a trimis o cerere de prietenie, cerere care a fost acceptată de persoana vătămată.

Cei doi au început să poarte conversații prin intermediul aplicației Messenger (Facebook) și telefonic, inculpata mințindu-l că nu are nicio relație, sens în care au stabilit să se întâlnească pe raza municipiului Aiud.

Ca atare, cei doi s-au întâlnit în dimineața zilei de 27.12.2022, în jurul 09.30, într-o benzinărie de la intrarea în Aiud.

Inculpata, însoțită de concubinul ei, inculpatul D.L. (care cunoștea faptul că inculpata purta conversații cu persoana vătămată și intenționa să facă rost de bani de la aceasta), s-au deplasat împreună, cu un taxi, de la domiciliu, în localitatea Aiud.

Ajunși în Aiud, cei doi s-au deplasat înspre benzinărie, inculpatul D.L. rămânând în urma inculpatei R.Ț.

După ce s-au întâlnit, persoana vătămată și inculpata s-au deplasat la o cafenea și ulterior, la o bijuterie, de unde persoana vătămată i-a cumpărat un inel, astfel că inculpata a observat faptul că aceasta avea asupra ei o sumă mare de bani.

În tot acest timp, inculpatul D.L. îi urmărea şi coresponda prin mesaje cu inculpata R.Ț.

În continuare, inculpata i-a propus persoanei vătămate să se deplaseze în parcul din Aiud, unde s-au așezat pe o bancă și au început să povestească. Inculpata i-a solicitat persoanei vătămate să-i dea jumătate din banii pe care îi avea asupra lui, lucru cu care D.L. nu a fost de acord.

În acele împrejurări, inculpata a luat din posesia persoanei vătămate mai multe bancnote, în sumă totală de 6335 lei, refuzând să i le restituie, la solicitarea expresă a acesteia din urmă.

Persoana vătămată a încercat să recupereze suma de bani, dar inculpata s-a opus şi a început să o îmbrâncească şi să o împingă, utilizând acte de violenţă.

La scurt timp, după numai câteva secunde, inculpatul D.L., care supraveghea zona, a ajuns lângă cei doi, a tras de geaca persoanei vătămate şi i-a smuls telefonul din mână, după care s-a deplasat amenințător înspre aceasta, determinând-o să părăsească locul de unde se aflau şi să se deplaseze către sediul Poliţiei Municipiului Aiud”, se arată în motivarea instanței, conform Alba24.ro.

Comentarii Facebook