Muncitor căzut de la o înălțime de 4 metri, pe strada Frunșizului


Un muncitor a căzut de la înălțime, în timp ce muncea pe strada Frunzișului. 

În cursul dimineții de azi, 9 martie, în jurul orei 09.15, polițiștii din cadrul Poliția Municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a căzut în gol de la înălțime, în zona unui imobil aflat în construcție, pe strada Frunzișului.

Din cercetările preliminare s-a stabilit că bărbatul de 51 de ani, din comuna Florești, ar fi căzut de la o înălțime de aproximativ 4 metri, în timp ce se afla pe strada din apropierea imobilului. Acesta se afla in imediata apropiere a unui imobil în constructie, însă nu în respectiva clădire, ci pe strada în cauză. Bărbatul ar fi căzut de la înălțimea de circa 4 m (diferența de nivel stradă - locul unde a căzut), în timp ce se deplasa spre bloc pentru a efectua o lucrare.

A fost preluat de un echipaj medical şi transportat la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracţiunilor de nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs incidentul

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit pentru a salva o persoană căzută de la înălțime în zona unui șantier situat pe strada Frunzișului din Cluj-Napoca.

Echipajele au găsit un bărbat aflat pe un platou de beton ce aparținea de șantier. Acesta era inconștient și prezenta un traumatism cranian sever.

Pompierii l-au extras folosind targa cu lopeți și l-au predat ulterior ambulanței SMURD de terapie intensivă mobilă.

Victima de aproximativ 50 de ani a fost transportată la spital.

Comentarii Facebook