Un clujean care monta termopane a murit, după ce a căzut de la 11 metri înălțime

 

Un accident de muncă mortal s-a produs la Turda, joi dimineața, în jurul orei 9.00. Un bărbat care monta termopane a căzut de la 11 metri înălțime. 

 

Poliţia Municipiului Turda a fost sesizată prin 112  despre faptul că un bărbat de 39 de ani, în timp ce efectua lucrări de montaj termopane în incinta unei societăţi din Turda, a căzut de pe acoperişul halei de producţie.

 

La faţa locului s-a prezentat o echipă operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Turda şi un echipaj de ambulanţă care a efectuat manevre de resuscitare asupra victimei care se afla în stop cardio-respirator, fără rezultat, declarând în cele din urmă decesul.  

 

Din primele verificări reiese faptul că, în jurul orei 09:00, persoana în cauză, în calitate de administrator la o societate din Sibiu care are ca obiect de activitate montare geamuri tip termopan, efectua lucrări pe o hală de producţie, situată pe strada Ştefan cel Mare, din Municipiul Turda. Astfel,  în timp ce se afla pe acoperişul clădirii, macaraua care ridica materialele s-a desprins din ancoraj, fapt care a determinat dezechilibrarea şi căderea în gol a acestuia de la o înălţime de aproximativ 11 metri pe o alee din beton”, precizează polițiștii. 

 

Oamenii legii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor în care a avut loc accidentul de muncă.

Comentarii Facebook