Bătaie la Janis! Doi tineri acuză oamenii de ordine că i-au RUPT în BĂTAIE - FOTO

 

Doi tineri îi acuză pe oamenii de ordine de la Janis că i-au bătut măr și au ajuns la UPU Cluj.

 

Va trimit poza unei victime a baietilor de la securitate din Janis. Conflictul s-a petrecut in dimineata aceasta si 2 baieti au ajuns la UPU din cauza acestor animale care ar trebui sa protejeze. Abuzul acestora trebuie sa inceteze”, ne-a scris Ioana Câmpean.

 

Cei doi tineri care susțin că au fost bătuți nu au depus încă reclamație la IPJ Cluj, conform purtătorului de cuvânt al Poliției Cluj, Simona Vornicu. ”Nu s-a declanșat nicio anchetă, pentru că nu avem plângere”, a spus aceasta.

 

Conducerea Janis nu a putut fi contactată.

--------------

UPDATE

 

”Baiatul din imagine a incercat sa sara in ajutorul varului sau, care a avut o disputa cu cei de la securitate. Desi nu a ripostat, iar acest lucru se poate demonstra cu inregistri video (in cazul in care cei de la Janis le vor pune la dispozitie) a fost atacat de oamenii de la securitate, batut mar, scos afara din club si batut in continuare. 

 

In afara clubului au intervenit 2 persoane ce treceau intamplator pe acolo pentru a-i ruga pe cei din Janis sa nu-l mai loveasca, deoarece baiatul din poza era destul de grav afectat. Unul din ei a fost lovit si el, iar celalat a sunat la 112 pentru a chema ambulanta si politia, moment in care cei 3 care i-au atacat au fugit. 

 

Cele 2 persoane au fost de acord sa fie martori in cazul in care vor depune plangere. Deocamdata unul din ei e internat la Oftalmologie cu o contuzie forte oculara, traumatism toracic, iar celalalt implicat are rani mai usoare, a fost lasat acasa.

 

Din pacate nu stim exact cine au fost cei 3, am auzit astazi mai multe variante cum ca doar doi din ei erau angajati, pe cand unul nici nu mai era angajat al clubului si ca ar avea antecedente de condamnari. Dar nici una din informatii nu e sigura.

 

 

Problema este ca in ziua de azi legea pumnului conduce si nimeni nu ia nici o masura. Indiferent cine a provocat, o firma de securitate are obligatia de a aplana conflicte, nu de a le amplifica, pe cand acestia au continuat scandalul si afara, desi cei 2 deja erau la pamant, fara posibilitatea de a se apara sau riposta, ceea ce pot confirma cei 2 martori”, ne-a mai relatat un martor.

 


Comentarii Facebook