„Doreii” care au reabilitat Calea Moților și-au bătut joc de spațiul verde „adoptat” de o firmă clujeană: „Acum e folosit pentru depozitarea molozului”


Reprezentantul unei firme din Cluj spune că muncitorii care au lucrat la reabilitarea Căii Moților au distrus spațiul verde pe care l-a amenajat firma sa. În locul plantelor și a florilor plantate pe acel spațiu verde au apărut moloz și materiale de construcții. 

Spațiul verde din intersecția Motilor/Clinicilor a fost distrus în proporție de 95%, iar firma solicită Primăriei să transmită celor care s-au ocupat de lucrări să aducă acel spațiu la starea lui inițială.

„Vă scriu în legătură cu spațiul Verde din intersecția Motilor/Clinicilor. Am adoptat acest spațiu verde, în urma protocolului semnat cu Primăria Cluj având numărul 171199 din data de 11.03.2021. Doresc să menționez că firma ARL care reabilitează Calea Motilor, au făcut lucrări de amenajare, rampă acces pentru persoane cu handicap, pe acest spațiu Verde.

În urma lucrărilor de modernizare, au distrus spațiul Verde și plantele/florile care erau amenajate de către noi. Acuma Spațiul Verde este folosit pentru depozitare moloz și materiale de construcții distrugând florile, spațiul Verde în proportie de 95%. 

Pe spatiul Verde erau plantate de catre firma noastra Lavanda, Trandafiri, buxusi, ienuperi și alte plante decorative. Pe această cale vă rugăm să ne ajutați să transmiteți firmei ARL să ducă molozul și materialele de construcții de pe spațiul Verde și să-l aducă la starea inițială cu plantele mai sus menționate. 

Am atașat câteva poze cum era spațiul Verde amenajat înainte de reabilitare. Doresc să menționez ca avem și alte poze cu spațiul Verde înainte ca firma ARL să înceapă lucrările. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă stăm la dispoziție cu poze și proiect, să aducem împreună acest Spațiu Verde cât mai frumos amenajat și îngrijit”, a transmis într-o sesizare pentru Primăria Cluj un reprezentant al firmei Oscar&Fi.

Comentarii Facebook