Un clujean a intrat cu mașina într-o casă din cauza vitezei. Două persoane au fost rănite



Un accident rutier a avut loc, joi, pe DN1C, în raza comunei Tureni. Un bărbat de 26 de ani a pierdut controlul asupra volanului mașinii pe care o conducea și a ieșit de pe șosea, oprindu-se într-un imobil.

La data de 06 martie a.c., ora 13:30, un bărbat de 26 ani din municipiul Câmpia-Turzii, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 1, pe raza comunei Tureni, judeţul Cluj, cu direcţia Turda - Cluj-Napoca, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens, după care a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un imobil din zonă”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

În urma impactului șoferul a fost rănit grav, iar o pasageră de 49 de ani a suferit răni ușoare. De asemenea, autoturismul și imobilul au fost avariate, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 16.000 lei.

Poliţiştii efectuează verificări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale ce se impun.

 

FOTO: Arhiva

Comentarii Facebook