Un clujean a murit de căldură în fața unui bloc din Gheorgheni


Un bărbat de 68 de ani a murit pe Bulevardul Nicolae Titulescu, în fața scării unui bloc.

Din primele informații rezultă că bărbatul avea suferințe cronice, dar se pare că și canicula arzătoare de afară l-a răpus.

În ajutorul bărbatului căzut la pământ au sărit doi tineri care livrau alimente cu bicicleta. Din acest motiv, s-ar fi vehiculat că unul dintre cei care fac livrări ar fi avut probleme. Dezinformările pe Facebook nu au întârziat să apară.

Îti trimiti copilul la facultate, te suna bucuros si iti zice “mami m-am angajat, livrez mancare, e ok ca fac si ciubuc” si te bucuri pentru el ca e copilul tau si iti doresti tot binele pentru el, intr-o zi te suna cineva si iti spune ca a murit in fata unei scari de bloc si sta intins pe trotuar acoperit cu un cearsaf alb pentru ca niste idioti s-au gandit ca e “destept” sa livrezi mancare cu bicicleta pe 30+ grade si cu geanta in spate...”, a scris cineva pe grupul Info Trafic jud. Cluj. Este vorba despre o dezinformare, pentru că cei doi tineri au făcut de fapt un gest umanitar și au sunat la 112.

In jurul orei 13.20, in timp ce se afla la plimbare pe strada Nicolae Titulescu, intersectie cu strada Ariesului din Cluj-Napoca, un barbat de 68 ani din Cluj-Napoca a cazut la pamant. La fata locului, s-a deplasat echipaj de ambulanta care dupa manevrele de resuscitare efectuate, a declarat decesului barbatului. Persoana era cunoscuta cu probleme cardiace”, precizează Poliția Cluj.

Comentarii Facebook