Marti 19 Ianuarie

Un clujean a intrat cu motocicleta într-un stâlp din comuna Mica. Nu avea permis și nu purta cască VIDEOUn accident rutier a avut loc, marți seara, în comuna clujeană Mica, unde un tânăr de 26 de ani, a intrat cu motocicleta într-un stâlp de electricitate. Bărbatul a fost grav rănit fiind transportat de urgență la Spitalul Municipal Dej.

Acesta conducea o motocicleta neinmatriculata dinspre Dej inspre Mica, dar in centrul localitatii, intr-o intersectie, a pierdut controlul si a intrat intr-un stalp de electricitate din beton. Motociclistul nu purta casca de protectie, lovindu-se puternic la cap, informează dejeanul.ro.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță care l-a deplasat pe tânăr la Spitalul Municipal Dej, însă acesta a trebuit mutat la UPU Cluj, pentru a se efectua investigații de specialitate.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a efectua cercetări, iar din primele informații se pare că tânărul nu consumase alcool, însă va fi tras la răspundere pentru că a circulat pe drumurile publice cu un vehicul neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere.

Motocicleta a fost avariată aproape în totalitate.


Comentarii Facebook