Artistul clujean sătul de extremism: Jokkik și Noua Dreaptă să se pocnească de 15 Martie

 

Mihnea Blidariu, membrul trupei Luna Amară, a postat pe Facebook un mesaj prin care își exprimă nemulțumirea față de mișcările extremiste. 

 

Sper ca pe 15 martie Jobbik si Noua Dreapta sa se intalneasca in centrul Clujului, sa se pocneasca intre ei pana nu mai ramane nici unul si dupa aia sa putem sa traim in toleranta si buna intelegere ca si pana acum. Ma pis pe autonomia etnica, pe conceptul de natiune binecuvantata, pe ultra-nationalism, rasism, xenofobie, fascism si tot ce mai aduc acesti agenti ai urii cu ei!”, a scris Mihnea Blidariu.

 

Postarea a aprins spiritele, iar cei care îl urmăresc pe Mihnea au cerut explicații. ”Şi aşteptarea ta de a se omorî unii de altă naţionalitate, între ei cum se cheamă? Tu nu vrei rasism, dar tocmai îl propagi. Ca tu să trăieşti în toleranţă depinde de tine nu de Jobbik sau de Noua dreaptă”, a scris Paul.

 

Întelege, rogu-te, vorbirea figurativa. nu imi doresc moartea nimanui, in mod evident, insa duritatea exprimarii semnifica faptul ca m-am saturat de tampitii astia”, și-a justificat Mihnea postarea.

 

În 15 Martie, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, va fi organizat și un marș al Noii Drepte, în paralel cu manifestările etnicilor maghiari.

Comentarii Facebook