Un clujean a amenințat că își ucide soția și a fost la un pas de a produce o explozie în bloc. A fost oprit la timp de oamenii legii


Doi agenți din Cluj-Napoca au fost declarați de Inspectoratul General al Poliției Române #PolițiștiiZilei, după ce au reușit să imobilizeze un bărbat care amenința că își ucide soția.

Mai exact, astăzi, în jurul orei 09.30, un bărbat anunţa, prin apel de urgenţă 112, că îşi va omorî soţia.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la fața locului, la un bloc de locuinţe din centrul municipiului, unde persoana din interiorul locuinței vizate refuza să deschidă uşa de acces şi să aibă un dialog cu forţele de ordine, potrivit IPJ Cluj.

De asemenea, pe scară se simţea un miros înţepător, motiv pentru care a fost solicitată și intervenţia pompierilor.

Cei doi polițiști, împreună cu plutonier adjutant Bucur Dumitru din cadrul I.S.U. Cluj, au pătruns de îndată în locuinţă, prin forțarea sistemului de închidere și l-au imobilizat rapid pe bărbatul în vârstă de 61 de ani.

Acesta avea în mână o brichetă şi ameninţa că va declanşa o explozie.

Femeia, în vârstă de 65 de ani, se afla într-o cameră, imobilizată la pat.

Ulterior, s-a constatat că cele patru arzătoare ale aragazului erau pornite, fără flacără, degajând gaz în apartament.

Bărbatul a fost condus şi internat la Clinica de Psihiatrie, pentru efectuarea unui consult de specialitate.

 

Alături de cei doi polițiști, în apartament a pătruns și plutonierul adjutant Bucur Dumitru 

 

Un echipaj de prim ajutor SMURD și unul de poliţişti s-au deplasat de urgenţă la locul solicitării.

 

Locuința se afla într-un bloc de apartamente din centrul municipiului, unde persoana din interior refuza să deschidă uşa şi să aibă un dialog cu forţele de ordine.

 

De asemenea, pe scară se simţea un miros înţepător specfic scăpărilor de gaze, motiv pentru care a fost solicitată și intervenţia unui echipaj de pompieri, dotat cu o autospecială de stingere a incendiilor și modul de descarcerare.

 

Plutonier adjutant Bucur Dumitru din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Cluj-Napoca, împreună cu doi polițiști au pătruns de îndată în locuinţă, prin forțarea ușii și l-au imobilizat rapid pe bărbatul în vârstă de 61 de ani.

 

Acesta avea în mână o brichetă şi ameninţa că va declanşa o explozie. Femeia, în vârstă de 65 de ani, se afla într-o cameră, imobilizată la pat. Ulterior, s-a constatat că cele patru arzătoare ale aragazului erau pornite, fără flacără, degajând gaz în apartament.

 

Bărbatul a fost condus şi internat la Clinica de Psihiatrie, pentru efectuarea unui consult de specialitate”.

 

Intervenția promptă la acest caz, după apelul la 112, a dus la salvarea de vieți omenești.

 

Comentarii Facebook