Un clujean a ajuns în arest la 63 de ani. A fost prins la volan cu o alcoolemie RECORD și cu permisul suspendat



Un bărbat de 63 de ani a fost reținut de polițiștii clujeni, pentru 24 de ore, după ce a fost prins conducând un autoturism deși se afla într-o stare avansată de ebrietate.

La data de 2 iunie a.c., în jurul orei 17.20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napocaau depistat un bărbat, de 63 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea pe strada Primăverii, din municipiul Cluj-Napoca, un autoturism deşi avea dreptul de a conduce suspendat şi se afla sub influenţa băuturior alcoolice, respectiv cu o concentrațiede peste 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat”, informează IPJ Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe șiconducerea unui vehicul pe drumurile publice având exercitarea dreptului de a conduce suspendată,fapte prevăzute de Codul penal.

Având în vedere cele de mai sus, la data de 3 iunie, bărbatul a fost reţinut de către poliţişti pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea reţinerii, acesta să fie prezentat în faţa unui judecător pentru drepturi şi libertăţi, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.



Comentarii Facebook