Un clujean a ajuns în arest după ce a condus cu permisul suspendat. Polițiștii au aflat că era și proxenet



Polițiștii clujeni au depistat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat acuzat de comiterea infracțiunilor de proxenetism și conducerea unui autoturism cu permisul suspendat.

În baza probatoriului administrat, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat cercetat pentru comiterea infracțiunilor de proxenetism și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, anunță IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, în perioada iunie - septembrie 2018, bărbatul în vârstă de 50 de ani, din Dej, ar fi determinat o femeie să practice prostituția și ar fi înlesnit acest lucru prin punerea la dispoziție a locuinței sale, precum și prin transportarea femeii cu autoturismul personal la locul de întâlnire cu diverse persoane, deși avea suspendat dreptul de a conduce.

În cursul zilei de azi, bărbatul urmează a fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

În continuare se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, fapte prevăzute de Codul penal.

Comentarii Facebook