Clujean reținut de polițiști! A intrat în casă peste fosta nevastă și copii acesteia, în toiul nopții


Polițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat care a încălcat obligațiile ce i-au fost impuse printr-un ordin de protecție.

La data de 1 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din Gilău, pentru nerespectarea hotărârii judecătorești și violare de domiciliu”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, în noaptea de 30.09/01.10.2018, bărbatul a pătruns fără drept în locuința persoanei vătămate, încălcând astfel ordinul de protecție prin care era obligat să păstreze o distanță minimă de 200 de metri de aceasta și de cei patru copii minori ai acestora, precum și de domiciliul lor din Gilău.

De asemenea, conform probatoriului administrat, în perioada august-octombrie 2018, bărbatul ar mai fi încălcat obligațiile impuse prin ordin de protecție, intrând fără drept în locuința persoanei vătămate, ori apropiindu-se de domiciliul acesteia.

Cel în cauză este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea hotărârii judecătorești în formă continuată (patru acte materiale) și violare de domiciliu.

La data de 1 octombrie, bărbatul a fost prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive, fiind dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 40 de zile.

Comentarii Facebook