Un cetățean britanic a rămas fără rucsacul în care avea un laptop și bani. Vinovatul, un bărbat din Iași, a fost reținut în Cluj-Napoca!


Polițiștii clujeni au reținut un bărbat din județul Iași, după ce individul a sustras rucsacul unui cetățean britanic, în care se afla un laptop și suma de 280 de euro. De asemenea, bărbatul a pătruns prin efracție și în depozitul unui supermarket din Complexul Stației CFR, fiind depistat în flagrant de polițiști în timp ce sustrăgea bunuri din interiorul acestuia

La data de 20 iunie a.c. polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi – Postul de Poliție Transporturi Cluj-Napoca au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 35 de ani, bănuit de săvârșirea a două infracțiunii de furt calificat.

În fapt, polițiștii au fost sesizați la aceeași dată, în jurul orei 00.50, de către un bărbat în vârstă de 67 de ani, cetățean britanic, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras un rucsac în care avea un laptop și suma de 280 de euro.

În data de 20 iunie a.c., în urma activităților investigativ-operative, polițiștii au depistat în flagrant, imediat după săvârșirea faptei, pe strada Horea din municipiu, persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Iași.

Astfel, polițiștii au recuperat prejudiciul în totalitate și restituit persoanei vătămate.

De asemenea, la data de 19 iunie a.c., bărbatul a pătruns prin efracție în depozitul unui supermarket din Complexul Stației CFR, fiind depistat în flagrant de polițiști în timp ce sustrăgea bunuri din interiorul acestuia, fapt pentru care la acel moment au fost dispuse cercetări, în stare de libertate, pentru infracțiunea de furt calificat”, transmite IPJ Cluj.

În baza probatoriului administrat în cele două cazuri, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Foto: Imagine cu caracter ilustrativ

Comentarii Facebook