Duminica 28 Aprilie

Polițiștii clujeni, pe urmele hoților de lemn. Un șofer a fost prins transportând ilegal cherestea și a primit o amendă usturătoare


Şoferul unei autoutilitare a fost prins la începutul săptămânii, transportând ilegal cherestea, pe DJ 108C, în comuna Mărgău. Clujeanul a fost amendat cu 4000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat.

La data de 19 iunie a.c., în jurul orei 23.45, în baza unor informații de interes operativ, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin – Compartimentul Rutier și Formațiunea de Ordine Publică, au interceptat, pe DJ 108C, în comuna Mărgău, o autoutilitară ce transporta material lemnos, condusă de un bărbat, de 39 de ani, din comuna Negreni.

În cadrul verificărilor s-a stabilit că autoutilitara era încărcată cu o cantitate de 6,40 mc cherestea, din specia rășinoase, pentru care bărbatul nu a putut prezenta documentele justificative de însoțire, conform prevederilor legale”, transmite IPJ Cluj.

Astfel, în temeiul Legii 171/2010, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 4.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodia reprezentanților Ocolului Silvic Huedin.

De altfel, acesta a fost depistat de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin în repetate rânduri, în perioada mai-iunie și sancționat contravențional cu amenzi în valoare totală de 12.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Huedin.

Comentarii Facebook