Un cerșetor câștigă la Cluj 4.400 de lei pe un weekend! Tu cât muncești pentru acești bani?

 

Un cerșetor câștigă la Cluj 4.400 de lei pe weekend, dar trebuie o ”abordare” specială pentru ca profitul să fie cât mai mare.

 

O clujeancă a povestit pe Facebook o întâmplare care a șocat-o. I s-a făcut milă de un cerșetor care a intrat în restaurantul Il Caffe și i-a dat 10 lei, dar apoi a ajuns să regrete acest lucru.

 

M-am socat de buna dimineata .... intra la un moment dat un baiat mai amarat in bar, imi cere o cafea scoate o punga de bani marunti ii iau de cafea, se pune pe scaun si incepe sa se legene si imi zice ca e de la casa de copii, gata mi se rupe sufletu' scot 10 lei ii dau, dupa care el foarte tacticos cu cescuta de cafea in mana ma roaga frumos cu niste ochi mari sa il ajut sa isi numere banii stransi din cersit...

 

Cand a scos pungile din ghiozdan, era sa pic sub bar. Sa nu uit sa mentionez ca a cersit pe sate, orasul e sarac. Si printre un client si o cafea facuta ii numaram banii. Știti cati banuti a strans baiatul intr-un weekend?????? 4,410 lei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cate luni trebuie eu sa lucrez pt banii astia??? vreo 4 la numar! Imi vine sa imi rup cartea de munca! Si cand te gandesti ca ma mustra constiinta ca i-am luat bani pe cafea :)))”, a scris Alina Cocuț pe Facebook.

 

Întâmplarea a avut loc luni, 3 iunie, când cerșetorul a revenit în Cluj-Napoca după ce a bătut satele din județ.

 

Un cersetor castiga in Cluj Napoca 100 de euro pe ora! VEZI FOTO

Comentarii Facebook