Un BMW de Cluj a intrat într-un restaurant din Băile Herculane și a distrus totul în cale. Cum s-a produs totul - VIDEO


Un șofer din Cluj a intrat cu mașina într-un restaurant, la Băile Herculane. 

Șoferul de 48 de ani a pătruns prin perete, a distrus mesele și tot ce i-a ieșit în cale, iar apoi s-a oprit într-un perete.

Ieri, la ora 16.00, polițiști de la Poliția Stațiunii Băile Herculane au fost sesizați despre faptul că o persoană a intrat cu autoturismul în restaurantul unui hotel din localitate.

Din verificările efectuate s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 48 de ani din județul Cluj se afla staționat cu autoturismul în parcarea privată a hotelului respectiv, din neglijență, ar fi accelerat autoturismul, moment în care a pătruns cu acesta pe ușa de acces în interiorul restaurantului, distrugând mai multe mese și scaune, precum și alte bunuri”, precizează Poliția. 

Camerele de supraveghere au surprins și momentul în care bărbatul calcă accelerația autoturismului. În imagini se observă cum, cu puțin timp înainte de dezastru, o femeie coboară din mașină și încearcă să ia ceva din autoturism. Când mașina este accelerată, femeie este dărâmată pe jos.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere din culpă, prejudiciul urmând a fi stabilit ulterior", se mai arată în comunicatul transmis de autorități.

Comentarii Facebook