Jungla imobiliară se extinde! O casă la 50 de kilometri de Cluj-Napoca, a ajuns să coste cât un castel medieval din Franța


Prețurile proprietăților imobiliare sunt extrem de ridicate în Cluj-Napoca, unele locuințe ajungând să coste sume exorbitante. Se pare că acest trend se extinde în județ, mai ales atunci când vorbim de zonele din apropiere de Cluj-Napoca.

La Huedin, aflat la mai puțin de o oră de Cluj-Napoca, o casă a ajuns să coste aproape la fel de mult ca un castel medieval din Franța, informează Adevărul.ro.

Potrivit unui anunț imobiliar, pentru o casă finisată de 400 mp în Huedin, proprietarii cer 630.000 de euro.

„Casă spre vânzare! 8 camere. Zona lângă Poliție, 400 mp. Avem plăcerea să va prezentăm spre vânzare o casă cu 8 camere, aflată la stadiul de finisat! Imobilul este situat pe o stradă liniștită și dispune de o suprafață utilă de 400 mp, teren liber de 3.000 mp, este dispus pe 2 niveluri. Casa dispune de diferite spații precum și piscină. Construcția a fost executată fiind folosite materiale de cea mai bună calitate. Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare va așteptăm să ne contactați la numerele de telefon afișat”, se menționează în anunț.

Screenshot 2024-02-18 124451.png

Un palat medieval de 375 mp din Franța are un preț similar.  

„Nivelul 1 include o bucătărie complet utilată, un living foarte frumos cu șemineu de peste 70 mp, două spații de birou, o cămară și un al doilea salon TV. La etajul 2, patru dormitoare, două băi, una cu saună, precum și o spălătorie mare. Toate livingurile sunt spatioase si renovate cu gust, cu volume frumoase si inaltimi impresionante de tavan. La parter, o pivniță magnifică cu acces la exterior, o cramă foarte mare precum și camera de cazane care gestionează sistemul de pompă de căldură (3 unități).

Are și o mansardă mare care ar putea oferi un potențial locuibil suplimentar. Grădina cu pereți include un hambar independent cu bucătărie de vară, un garaj dublu cu un etaj al doilea cu potențial pentru apartament sau sală de jocuri. De asemenea, trebuie menționat că toate magazinele sunt accesibile pe jos. După cum ați înțeles, această clădire, rară pe piață, vă poate oferi un proiect de viață real...(Casa familială, camere de oaspeți de lux, cabană).”, arată anunțul potrivit sursei citate. 

Screenshot 2024-02-18 125414.png

Castelul costă 689.000 de euro și se află la Saint-Céré.


Comentarii Facebook