Duminica 10 Decembrie

Un bloc din Florești are o grădină amenajată ca în povești - FOTO

 

Un bloc din Florești, de pe strada Stejarului, este un exemplu pentru orice constructor. 

 

Investitorul a amenajat în fața blocului un spațiu verde foarte frumos, iar acum zona a fost împodobită de Crăciun. ”Cine zicea ca nu sunt constructori seriosi in Floresti. Str. Stejarului 60-62”, a scris un utilizator pe Grup Liber Floresti-Cluj.

 

 

Constructorul acestui bloc le dă lecții altora, din comună, dar și din Cluj-Napoca, care îngrămădesc construcții și betoane fără un ”petic” de verdeață.

 

Aceste amenajări se fac pe strada Stejarului, din comuna Florești, unde un constructor nu s-a mulțumit să le ofere oamenilor blocuri și să betoneze pentru a avea parcări și spațiile verzi prevăzute inițial în autorizația de construcție.

 

Sa mai precizam un lucru, Cosmin a facut garaje, pivnite, parcari pentru toate apartamentele, unele apartamente au gradini, dar cel mai important in jur de 50 de parcari ptr. cei care parcheaza pe strada, care se plangeau pana mai ieri ca nu au unde parca si acum tac”, a precizat un locatar, pe un grup din localitate.

 

Din păcate, cu toate că sunt prevăzute locuri de parcare ce pot fi cumpărate de locatari, foarte mulți preferă să parcheze pe locurile destinate vizitatorilor și să nu scoată niciun ban din buzunar. 

Comentarii Facebook