Un bistrițean pretinde că a câștigat 77.777 de lei la LOTO, dar nu i se acordă banii! Internetul a luat foc


Un bistrițean pretinde că ar trebui să primească un câștig de 77.777 de lei, dar Loteria nu îi acordă banii. 

Acesta a cumpărat un loz, a răzuit biletul, dar i-a scăpat mâna pe carton și ar fi răzuit și unul dintre număre. El pretinde că a nimerit de trei ori 77.777 și că ar fi îndeptățit să primească banii.

Povestea pare a fi cusută cu ață albă, pentru că în locul în care acesta a răzuit prea tare biletul ar putea fi încă un 7, ceea ce invalidează biletul, pentru că numărul ar fi de fapt 777.777.

Că Loteria Română e o instituție dubioasă, știm cu toții de multă vreme. Dar chiar atât de dubioasă, nu-mi imaginam. Uite ce-a pățit un bistrițean de bună credință, bag mâna în foc pentru el!

A luat un loz, de-ăsta, de răzuit. Și a-nlemnit când a văzut că i-a ieșit de 3 ori suma de 77.777 de lei!

A răzuit tichetul în fața vânzătoarei de la o agenție bistrițeană. Femeia l-a întors pe toate fețele și l-a declarat câștigător, deși al nostru a apăsat un pic mai tare cu moneda pe numărul din mijloc, că-l tremura de emoție.

Apoi l-a trimis la agenția județeană, că nu-i putea da atâția bani de la chioșcul ei. A fugit omul nostru repede în Eminescu și acolo a dat de-un șef. Care l-a felicitat, i-a zis bravo, dar l-a trimis la București, că cică premiile astea se iau de la capitală.

S-a suit omul repede în tren, cu gândul la alea 700 de milioane și ce va face cu ele. Numai că de-acolo, de la sediul central, l-au trimis la plimbare cu coada între picioare. Ba l-au și amenințat că-l dau pe mâna poliției, că ar fi falsificat lozul.

Cică ai noștri mitici de la sediul loteriei au băgat lozul într-un aparat, care aparat ar fi piuit ca toți dracii. Speriat și dezorientat, săracul de el a venit acasă vorbind singur.

Mno, ce-i de făcut? Ziceți voi, hai să-l ajutăm cumva! Poate dă o bere din banii ăia! Măcar să distribuim povestea, cine știe la cine ajunge…

Comentarii Facebook