Un bistritean a spart doua case din Cluj-Napoca si a furat bunuri in valoare de 6.800 de lei! A fost retinut pe 29 de zile


Un barbat din Bistrita Nasaud este cercetat de politisti pentru ca a spart doua case, vineri, 20 aprilie, pe strazile Dambovitei si Fagului.

"In urma activitatilor specifice desfasurate de catre lucratori din cadrul Politiei Municipiului Cluj-Napoca, Biroul de Investigatii Criminale, in cooperare cu politisti din cadrul Politiei mun. Piatra Neamt si a Politiei mun. Bistrita a fost depistat numitul C. IOAN de 39 ani, din Bistrita, jud. Bistrita Nasaud, iar cu ocazia cercetarilor efectuate s-a stabilit ca acesta, prin folosirea de chei potrivite, la data de 20.04.2012, in intervalul orar 10.00 - 13.00, a patruns in doua locuinte situate pe str. Dambovitei si pe str. Fagului din municipiul Cluj-Napoca, iar din interior a sustras diferite bunuri (bijuterii din aur si argint, aparat foto, telefon mobil si altele ), cauzand un prejudiciu total in valoare de 6.800 lei", precizeaza reprezentantii IPJ Cluj.

Barbatul este cercetat pentru furt calificat in forma continuata, fiind retinut pentru 24 de ore.

Vineri, 20 aprilie, suspectul a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj Napoca cu propunere de arestare pentru 29 de zile, care a fost acceptata.

Comentarii Facebook