Un biciclist de 77 de ani din localitatea Aghireșu, acroșat de o ambulanță în timp ce se deplasa regulamentar pe marginea drumului


Luni, 2 ianuarie, un bărbat de 77 de ani a fost acroșat de o ambulanță în timp ce se deplasa cu bicicleta pe marginea șoselei. După impact, bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat de urgență la spital unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. 

În cursul zilei de 2 ianuarie, în jurul orei 11:44, echipajul SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Aghireșu a fost implicat într-un accident rutier. Mai exact, în timp ce se deplasa spre un caz medical, având semnalele acustice și luminoase pornite, ambulanța a accidentat un biciclist pe strada principală din localitatea Aghireșu Fabrici. Biciclistul în vârstă de 77 de ani a fost preluat de o ambulanță SAJ și transportat la spital”, au transmis reprezentanții ISU Cluj. 

Starea victimei este stabilă 

Până la sosirea ambulanței SAJ, paramedicii SMURD i-au acordat primul ajutor calificat. În urma evaluărilor medicale, s-a constatat faptul că acesta avea mai multe traumatisme. Ulterior, pacientul a fost supus unei intervenții chirurgicale la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj. În prezent starea victimei este stabilă”, au mai transmis pompierii clujeni. 

Împrejurările în care s-a produs accidentul sunt cercetate de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj. Totodată, Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Cluj va deschide o anchetă cu privire la acest regretabil eveniment”, au încheiat reprezentanții ISU Cluj.

Polițiștii eu deschis un dosar pentru vătămare corporală

Conform primelor cercetări efectate la locul evenimentului rutier, rezultă că un echipaj ISU CLUJ-SMURD, în timpul deplasării spre un caz medical, în direcția municipiului Cluj-Napoca, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, ar fi acroșat un biciclist, în vârstă de 77 de ani, care ar fi pătruns pe strada principală de pe o arteră secundară”, informează IPJ Cluj. 

Acesta a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital. Conducătorul autospecialei SMURD a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au mai transmis polițiștii clujeni. 


Comentarii Facebook