FOTO - Bărbat în scaun cu rotile, lovit din plin de o ambulanță, în Turda - UPDATE


Un accident rutier s-a produs marți, 3 ianuarie, pe o stradă principală din Turda, în apropiere de strada gării a orașului. 

Potrivit turdanews.net, traficul se desfășoară cu dificultate în zonă, după ce o persoană aflată în scaun cu rotile a fost lovită de o ambulanță. 

Bărbatul aflat în scaun cu rotile a vrut să treacă strada regulamentar, pe una dintre trecerile de pietoni din zonă, moment în care o ambulanță l-a lovit din plin

turda ambulanta 2.PNG

Revenim cu detalii. 

--------------------------------------------------------------------------------

UPDATE: 

În jurul orei 11.50, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Turda au fost sesizați despre un eveniment rutier înregistrat pe strada Ștefan cel Mare”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj. 

Ambulanța nu avea semnalele luminoase sau acustice în funcțiune 

Primele cercetări efectuate la locul accidentului au condus la stabilirea faptului că o ambulanță  SAJ, condusă dinspre municipiul Cluj-Napoca, fără a avea semnalele luminoase sau acustice în funcțiune, ar fi acroșat un bărbat în vârstă de 71 de ani, din comuna Săndulești, care se deplasa pe trecerea pentru pietoni, cu o tricicletă electrică, destinată persoanelor cu dizabilități”, au mai informat polițiștii clujeni. 

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală. Testarea conducătorului ambulanței cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.

Sursa foto: turdanews.net


Comentarii Facebook