Un biciclist clujean reclamă că a fost ȘICANAT în trafic de un șofer RATUC. Ce a urmat e incredibil

 

Un biciclist clujean reclamă faptul că marți, 10 septembrie, un șofer al Regiei Autonome de Transportul Urban Călători Cluj (RATUC) l-a șicanat în trafic și aproape s-a urcat pe el cu autobuzul.

 

În 10 septembrie 2013, intre orele 09:00 - 09:20, ma aflam (pe bicicleta) pe strada Calea Manastur aproape de intersectia cu strada Campului, sensul de mers cart. Manastur - Centru. Aproape de semaforul din intersectia Calea Manastur - Str. Campului, circulam pe banda 1, aproape de limita de demarcatie cu banda care coteste dreapta si urca pe strada Campului. Semaforul aferent sensului de circulatie inainte era verde. Desi nu era trafic/coloana de masini si autobusul ma putea ocoli prin partea stanga, acesta a inceput sa claxoneze intensiv si sa vina foarte aproape de roata mea din spate. 

 

Desi avea loc, eu am inceput sa trag dreapta pana am ajuns intre banda de inainte si cea dreapta. Soferul autobusului a venit in dreptul meu si a tras de volan dreapta, împingându-mă pe banda din dreapta. Norocul meu a fost ca nu erau masini care sa vina din spate pe acea banda. Daca nu viram dreapta eram lovit. Ținând cont că aceasta intersecție este supravegheata video, voi trimite aceasta reclamatie si Politiei Cluj pentru luarea tuturor masurilor legale impotriva acelui șofer.

 

Autobusul in cauza, are numarul de inmatriculare CJ - 11- YPH, si circula pe linia 9. As dori sa luati legatura cu conducerea RATUC pentru a semnala acest incident, care nu e singular/rar printre angajatii regiei”, a afirmat Călin Cimbrudean, biciclistul șicanat.

 

Plângerea a fost înaintată la RATUC Cluj, care trebuie să facă o anchetă.

Comentarii Facebook