Un bătăuș a tâlhărit de trei ori aceiași copii în ZORILOR, dar este cercetat de procurori în LIBERTATE

 

Procurorii clujeni dovedesc lipsă de vigilență într-un alt caz de agresiune. Un bătăuș terorizează copiii de la un loc de joacă din Zorilor, dar achetatorii refuză să îl ducă la arestare. 

 

Joi, după amiază, 3 copii care se jucau pe strada Jupiter, din cartierul Zorilor, au fost tâlhăriţi, a treia oară la rând de același autor. Poliţiştii l-au prins de fiecare dată pe Rareş Bogdan Ţurcă, în vârstă de 22 de ani, din Cluj-Napoca, dar l-au eliberat. Noul Cod Penal este favorabil infractorilor şi nu victimelor.

 

Minorii se jucau în spaţiul de joacă amplasat într-un parc public au fost abordaţi de Bogdan Ţurcă, au fost loviți şi ameninţați, luând-le banii. ”Este a treia oară când îl prindem pe acelaşi suspect, care practic îi tâlhâreşte pe aceiaşi copii. În urma reclamaţiilor făcute de părinţii minorilor, poliţiştii l-au prins pe Ţurcă, dar procurorul care trebuia doar să constate existenţa infracţiunii de tâlhărie a dispus cercetarea acestuia în stare de libertate”, conform unor surse din Poliţia Cluj.

 

Cazul vine la câteva zile după cel al lui Alexandru Macingo, 16 ani, care a lovit cu pumnul mai mulți trecători pe strada Paris. Procurorii au decis să nu este un pericol public, cu toate că și-a băgat victimele în spital.

 

De ce nu a fost arestat boxerul Alexandru MACINGO. Gafă sau NU?

Comentarii Facebook