Duminica 24 Septembrie

Un bărbat vrea să se facă avocat la aproape 90 de ani: „Ce o vrea Dumnezeu”


Astăzi are loc admiterea la Facultatea de Drept din Bucureşti. Cinci candidaţi se luptă pentru a obţine un loc care să le asigure un viitor în avocatură sau magistratură. La examen s-a prezentat şi un bărbat de 88 de ani.

La cei aproape 90 de ani ai săi, domnul Marin Ghiţă e pregătit sufleteşte să meargă la instanţă în robă. Chiar dacă mai are de trecut câteva hopuri şi câţiva ani îl despart de visul său, seniorul e gata să se lupte până la capăt ca să se vadă în barou.

Da, îmi doresc să reintru în câmpul muncii ca avocat. De ce nu? Mă simt bine, sunt sănătos. Ce o vrea Dumnezeu. M-am pregătit. Istorie ştiu şi eu. Orice m-ar îndrepta pot să răspund. Nu am mai făcut facultate. Ca să vă spun cinstit, am fost orfan şi am făcut după posibilităţile mele”, a declarat bărbatul, notează antena3.ro.

După ce au scăpat bacalaureat, absolvenţii trec prin noi emoţii la examenul de admitere la Facultatea de Drept. Mulţi dintre candidaţi susţin că şi-au dorit de mici să dea la această facultate şi s-au pregătit suficient pentru a-şi vedea visul cu ochii.

La Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti sunt 285 de locuri, pentru care se luptă 1251 de absolvenţi de liceu.


Comentarii Facebook