Un bărbat și-a bătut fosta soție de față cu polițiștii. I-a distrus mașina și a vrut să îi lovească actualul soț


Un bărbat de 37 de anu din Turda este cercetat de polițiști după ce și-a luat fosta soție la pumni în curtea secției de poliție. Acesta i-a distrus și autoturismul.

La data de 21 iulie, ora 09:40, o femeie de 36 de ani, din Turda, s-a prezentat la Poliţia municipiului Turda pentru a reclama faptul că fostul soţ nu a respectat programul de custodie stabilit prin sentinţa de divorţ.

Bărbatul de 37 de ani, din Turda, a fost citat la sediul Poliţiei pentru a se clarifica situaţia reclamată de fosta soţie.

În jurul orei 10:00, acesta a ajuns la sediul Poliţiei municipiului Turda, iar poliţistul care se ocupa de acest caz a coborât în parcarea din faţa Poliţiei, împreună cu reclamanta, pentru ca aceasta să preia minorele de 6, respectiv de 3 ani.

Bărbatul lovea autoturismul aparţinând fostei soţii, încercând să îl rănească pe actualul șoț al acesteia, aflat în maşină.

Poliţiştul a intervenit pentru a aplana conflictul dintre cei doi, moment în care bărbatul de 37 de ani a alergat spre femeia de 36 de ani, i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi a izbit-o cu capul de geamul dreapta- spate al unui alt autoturism aflat în parcare.

Poliţistul care se ocupa de caz, sprijinit de intervenţia unui alt poliţişt, l-au imobilizat pe bărbatul de 37 de ani şi l-au condus în sediul Poliţiei.

 

Femeia este acum internată la Clinica de Ortopedie din Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook