Duminica 28 Aprilie

Un bărbat reclamă că a căzut de pe trotinetă din cauza unui șofer care a trecut pe roșu. Clujean: ,,Pe trecerea de pietoni se traversează pe jos, nu călare


Un bărbat a vrut să-și verse amarul după ce, spune el, a căzut de pe trotinetă pe trecerea de pietoni, din cauza unui șofer care ar fi ignorat culoarea roșie a semaforului. Totul a avut loc pe o trecere de pietoni din zona autogării din Cluj-Napoca. 

,,Ai trecut pe rosu eu aveam verde la pietoni era sa intru în tine cu trotineta am căzut mai deschizi și usa sa te dai jos pe tine nu te interesează ca am trecut pe trotineta pe trecere ca eu aveam verde dute și fa scoala din nou și învață culorile la semafor”, a spus bărbatul pe un grup de profil.

Însă, acesta a fost mustrat rapid de alți șoferi care i-au atras atenția că nici mersul pe trotinetă sau bicicletă pe trecerea de pietoni nu este legal iar vina pentru coliziune este și a lui.

,,Pe trecerea de pietoni se traversează pe jos...nu călare” 

,,Ba chiar sa stii ca,conteaza daca treci pe trotineta sau pe langa legea spune clar la trecerea pt pietoni se traverseaza pe langa bicicleta trotineta sau ce o fii daca treceai pe langa sigur nu cadeai"

,,Dacă treceai pe lângă trotinetă, cum spune legea, probabil nu cădeai", au fost răspunsurile primite de bărbat. 


Comentarii Facebook