Un bărbat orb și paralizat pe jumătate a fost spulberat de tren în Halta Clujana

 

O persoană a murit în Halta Clujana, după ce a fost călcată de tren, duminică seara.

---------------------------------------------------

UPDATE 

 

Incidentul s-a produs duminică seara, în jurul orei 21.50. ”A fost sesizată poliția cu privire la faptul că trenul Inter Regio 1737, care face legătura dintre Râmnicu Vâlcea și Cluj-Napoca, a surprins și accidentat mortal un bărbat. Francisc S., în vârstă de 59 de ani, s-a angajat în traversare liniei de cale ferată fără să se asigure”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea.

 

Bărbatul a fost spulberat de tren, fără ca echipele medicale să mai poată face ceva pentru salvarea victimei.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 1 

 

Bărbatul călcat de tren era paralizat pe o parte și aproape orb, deplasându-se numai cu ajutorul concubinei sale. Duminică seara, în jurul orei 21.50, acesta se întorcea de la cumpărături alături de concubina lui și fiul acesteia.

El avea bastonul, iar fiul meu căra plasa cu alimente. Când a trecut de linia de cale ferată și-a scăpat bastonul de orbi și s-a întors să îl ia de jos, dar a fost lovit de tren”, a spus Laszlo Rozalia, concubina bărbatului.

Fiul acesteia a povestit că bărbatul paralizat și orb s-a panicat. ”Ne întorceam de la cumpărături. A scăpat bastonul și trenul l-a făcut praf”, a spus și Mihai Kiraly, fiul concubinei victimei.

Bărbatul de 59 trăia din ajutorul de handicap, alături de concubină și fiul acestei, în zona Haltei Clujana.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 2

 

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș, a declarat că echipajul SMURD care a intervenit la acest caz nu a mai putu face nimic pentru rănit. ”A suferit un traumatism cranio-cerebral sever și era în stop cardio-respirator iresuscitabil. Nu s-a mai putut face nimic pentru el”, a spus Biriș.

Comentarii Facebook