Un bărbat de 63 de ani s-a aruncat cu maşina într-un râu. Deşi a lăsat un bilet de adio, familia exclude varianta sinuciderii


Un bărbat de 63 de ani a fost găsit fără suflare în-trun rău, în propria mașină, după ce s-a aruncat cu autoturismul în apă. Acesta ar fi lăsat acasă un bilet de adio, motiv pentru carepolițiștii cred că s-a sinucis. Familia și apropiații nu își explică gestul extrem al bărbatului. 

Bărbatul de 63 de ani din Gorj a lăsat acasă un bilet de adio în care își lua rămas bun de la familie, însă nu a explicat motivul pentru care și-a luat viața. Înainte de a face acest gest s-ar fi certat cu soția lui care este plecată în străinătate cu unul dintre copiii lor. Apoi a plecat cu mașina la aproximativ 20 de kilometri de casă unde a plonjat cu mașina în râul Jiu. 

Poliția cercetează cazul

Poliţia a fost alertată de către familie în această dimineaţă când au găsit biletul de adio. Mai multe echipaje de scafandri au plecat în căutarea lui. „Am fost solicitaţi să intervenim pentru căutarea unui bărbat în vârstă de 63 de ani, despre care am primit informaţia că intenţionează să-şi pună capăt zilelor în apele râului Jiu. La faţa locului s-au deplasat un echipaj de scafandri şi un echipaj de căutare cu ajutorul unei ambarcaţiuni din cadrul ISU Gorj, în sprijinul cărora s-a deplasat şi un echipaj de scafandri din cadrul ISU Dolj”, a declarat purtător de cuvânt ISU Gorj, Florin Chisim.

Însă prea târziu pentru bărbat. „În urma căutărilor întreprinse de către poliţişti şi efective din cadrul ISU Gorj a fost identificat autoturismul în albia râului Jiu, iar în interiorul acestuia se afla bărbatul”, a declarat purtător de cuvânt IPJ Gorj, Corina Scurtu. Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, potrivit Observator.ro.


Comentarii Facebook