Un barbat a fost lovit pe trecerea de pietoni de un troleibuz pe strada Motilor din Cluj-Napoca! A fost dus in stare grava la UPU- VIDEO IMAGINI SOCANTE

Accidentul s-a petrecut in jurul orei 17,30. Soferul unui troleibuz care circula dinspre Manastur spre centru nu a acordat prioritate unui barbat care traversa regulamentar pe o trecere de pietoni de pe strada Motilor din Cluj-Napoca. (in zona sediului Bancii Transilvania).

"Din primele cercetari este vorba despre neacordare de prioritate de catre soferul troleibuzului pentru barbatul care traversa", a declarat pentru Stiri de Cluj, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Gina Pop. 

 

Martorii prezenti la fata locului spun ca barbatul avea cateva alimente in mana care au ramas imprastiate pe carosabil. "Probabil avea viteza soferul troleibuzului, pentru ca era oprit dupa cativa metri de trecerea de pietoni", ne-a povestit unul dintre martori.

 

Medicii de la SMURD i-au acordat barbatului primele ingrijiri medicale la fata locului, dupa care l-au transportat de urgenta la UPU. Se pare ca barbatul este in stare grava.

 

Multumim cititorului Stiri de Cluj Marcel Cozma pentru imaginile video si fotografiile trimise. Daca surprindeti si Dvs ceva interesant asteptam imaginile pe adresa office@stiridecluj.ro

Comentarii Facebook