Un apartament al Primăriei Cluj-Napoca stă gol de 11 luni - FOTO

 

Un apartament aflat în administrarea Primăriei Cluj-Napoca stă gol de 11 luni, după ce proprietarii au decedat.

 

Apartamentul este situat pe strada Lăcrămioarelor, în cartierul Gheorgheni. ”Este vorba despre un apartament de 40 de metri pătrați, unde au locuit două femei, mamă și fiică. Cele două au decedat pe rând, iar acum 11 luni apartamentul a devenit vacant. Primăria Cluj-Napoca putea să îl distribuie altei familii care nu are unde locui, dar din ceva motiv nu a făcut acest lucru”, ne-a relatat un vecin.

 

Bărbatul, care a dorit să își păstreze anonimatul, ne-a spus că a sunat și la Primăria Cluj-Napoca, în luna decembrie, 2016, când se împliniseră 6 luni de când apartamentul era gol și a întrebat ce se întâmplă. ”Mi-au spus că apartamentul a fost alocat cuiva, dar că urmează să se mute. Ei bine, de atunci au mai trecut 5 luni, în luna iunie va fi un an de când apartamentul este gol, și nimeni nu se bucură de acesta. O familie cu un copil ar putea foarte bine să locuiască acolo și nu să plătească 200 de euro chirie cuiva”, a mai spus sursa citată. 

 

De 11 luni, apartamentul are un sigiliu pe ușă și nu a mai fost deschis. Vecinii bănuiesc că este lăsat așa intenționat pentru a se ”pierde” urma apartamentului. ”Probabil că la un moment dat se va muta cine trebuie acolo”, a mai spus vecinul care ne-a semnalat cazul. 

 

Primăria Cluj-Napoca a spus că apartamentul va fi distribuit după ce va fi actualizată lista persoanelor care au nevoie de o locuință, fără ca funcționarii să poată spune de ce nu se face totul într-un regim de urgență.

 

Vom reveni cu mai multe amănunte...

Comentarii Facebook