Un alt ȚĂRAN din Cluj a blocat tramvaiul lângă Piața Gării. Motivul ABERANT pentru care nu a fost RIDICAT?

 

Un șofer și-a parcat mașina în raza liniei de tramvai, lângă Piața Gării, blocând traficul. Poliția Locală l-a verificat, dar nu a putut ridica mașină până când șoferul nu a mutat-o singur.

 

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA anunta faptul ca in data de 17.06.2015 circulatia tramvaielor liniei 100 si 101 a fost blocata pe strada I.L.Caragiale intre orele 11.42 – 12.00 (18 minute) din cauza unui autoturism parcat in gabaritul liniei de rulare tramvai. Ne cerem scuze publicului calator pentru neplăcerile cauzate”, precizează Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A., prin Serviciul Exploatare - Siguranta Circulatiei.

 

În mod normal, mașina ar fi putut să fie ridicată, dar Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat legea prin care poliția locală putea face acest lucru. Motivul invocat de judecători este acela că Guvernul nu a emis, de mai bine de 6 ani, normele de aplicare ale legii și că acest lucru se face, de fiecare Primărie în parte, pe baza unor hotărâri de consiliu local.

 

Șoferul din fotografia de mai jos a fost amendat de Poliția Locală.

 

Emil Boc i-a cerut lui Victor Ponta să accelereze procesul de emitere a acestor norme de aplicare a legii pentru ca operațiunea de ridicare să poată fi reluată.

 

Boc cere Guvernului să deblocheze RIDICAREA mașinilor: E haos acum!

 

Comentarii Facebook