Caz ABERANT la Cluj! Pui de cățel ținut în garaj de 2 zile și hrănit cu ouă crude și cartofi prăjiți - FOTO

 

Un student tunisian a reușit să șocheze comunitatea iubitorilor de animale din Cluj. El își ținea puiul de câine in varsta de 6 săptămâni în garaj și îl hrănea cu ouă crude și cartofi prăjiți.

 

Era un pui de amstaff de 6 saptamani, mascul, care a fost cumparat din Gilau de catre un student din Tunisia. Aparent, acest individ are aproximativ 10 caini in Tunisia, dar la ei este obisnuit sa se tina cainii inchisi: in garaj, in baie, in camara, etc. Cert este ca puiul cumparat din Gilau a fost inchis intr-un garaj intunecat, i-a fost dat sa manance oase de pui, cartofi prajiti,etc. Puiul de caine fiind de 6 saptamani, luat de la mama si frati, a racnit si a plans timp de 2 zile in utlimul hal ( se vedea in video-ul postat original). Am avut marele noroc ca la 2 minute dupa ce am ajuns la fata locului, sa intalnesc proprietarul care venea sa-l hraneasca cu niste oua crude.

 

Ne-am strans vreo 10 persoane la fata locului, dupa discutii lungi cu proprietarul, am chemat politia sa sorteze treburile. Politia ne-a zis urmatorul lucru: cainele poate sa ramana la proprietar cu conditia ca eu sa-l vizitez zilnic timp de 2 saptamani pentru a evalua starea de intretinere si sanatate a animalului. În cazul in care tipul nu ma lasa sa intru in casa sau eu stiu, ii putem lua cainele. Am stat de vorba cu proprietarul. E student, in plina sesiune, e putin stresat, confuz cand vine vorba de cresterea unui caine. Dar a fost informat, i-am procurat mancare pentru puiut si i-am explicat in mare ce trebuie si ce nu trebuie. Am pus o poza mai jos cu micutul, il va chema Benny. E un dragut si am speranta ca ii va merge bine. Personal vreau sa-i felicit pe cei care au venit la fata locului, si cei ce s-au implicat. Am fost placut surprins de cata lume (10-12) a aparut in timp de nici macar 30 minute”, a relatat Marius Muste, pe pagina de Facebook ”Protecția Animalelor”.

 

Cățelul era ținut într-un garaj de pe strada Mogoșoaia nr. 3. 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook