Un alcoolist notoriu din Florești a ajuns după gratii! L-au prins de două ori beat la volan, în aceeași zi


Un șofer care are certe probleme cu consumul de alcool și cu respectarea legii a fost depistat beat la volan de două ori în aceeași zi.

Duminică, 26 noiembrie, în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești l-au depistat de șoferul de 56 de ani, pe strada Sub Cetate din Florești, în timp ce conducea beat.

La testarea cu aparatul etilotest a fost indicată o valoare de 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice, însă bărbatul a refuzat prelevarea.

Pe numele lui s-a întocmit un dosar penal sub aspectul infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, iar acestuia i-a fost comunicat faptul că nu mai are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, întrucât a fost întocmit dosar penal.

După câteva ore, în aceeași zi, în cursul serii, polițiștii au primit un pont că ”erou paharului” e iarăși la volan, iar într-o intersecție cu sens giratoriu de pe DN1 - E60, în localitatea Florești, a acroșat din spate un autovehicul.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea mostrelor biologice.

Bărbatul de 56 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook