Duminica 28 Aprilie

O clujeancă caută cu disperare calul de care s-a atașat, după ce a fost vândut de centrul de echitație: „Aș face orice, numai să o am iar alături” - FOTO


O studentă din Cluj încearcă să găsească, de zile bune, calul de care s-a atașat în timpul petrecut la un centru de echitație pe care îl frecventează.

Maya, iapa de rasa kisber, în vârstă de 11 pe care  Rebeca Bîlc o caută, a fost vândută de centrul de echitație din Cluj, unei persoane din Oradea, care ar fi vândut animalul mai departe într-un târg.

În încercarea de a o găsi pe Maya, tânăra a postat anunțuri pe grupurile dedicate animalelor din Cluj și Bihor, în speranța că ar putea să obțină orice informație despre persoana care o deține acum.

,,De 4 ani, între mine și Maya este o legătură aparte. Pentru mine, totul se învârte în jurul ei: husa telefonului meu este cu ea, am aproape 1.000 de poze cu ea, am tablouri cu ea”, a mărturisit tânăra pentru ebihoreanul.ro

Tânăra este dispusă să-și folosească bursa medicală pe care o primește, fiind studentă în anul II la Asistență Socială și la Asistență Medicală, pentru a răscumpăra calul.

Ba mai mult aceasta spune că va plăti suplimentar pentru iapă, oferind, peste prețul cu care persoana a cumparat-o, și o recompensă de 200 euro doar ca s-o aibă aproape.

„Aș face orice, numai să o am iar alături… Este bolnavă cu picioarele. Eu nu o iau pentru niciun câștig, ci pur și simplu să o am aproape și să o îngrijesc”, a  spus Rebeca.

Fata spune că animalul îi ocupă orice gând:  „Poate pare că exagerez, dar credeți-mă că e greu. În fiecare moment sunt cu gândul la ea, nu mă mai pot concentra la școală, adorm cu ea în gând, mă trezesc tot cu ea acolo”, a mai spus clujeanca.

Foto: Animale pierdute Cluj-Bihor 

405894647_3586493431617441_1849445899714697848_n.jpg


Comentarii Facebook