Instalația „Te aștept” a fost reamplasată pe podul Elisabeta din Cluj-Napoca: „Refuzăm să lăsăm incidentele izolate să definească orașul”


Instalația cu mesajul „Te aștept” a fost reamplasată pe podul Elisabeta din Cluj-Napoca după ce zilele trecute persoane necunoscute ar fi aruncat instalația în Someș.

„Cu mari sacrificii, am readus "TE AȘTEPT" pe podul Elisabeta din #Cluj. După actul de vandalism care ne-a întristat, determinarea echipei noastre a generat puterea de a reda lumina și mesajul artistic în locul său. 

Refuzăm să lăsăm incidentele izolate să definească orașul pe care-l prețuim. Educația este cheia, iar împreună putem contribui la construirea unui mediu în care arta să fie respectată și protejată.

Mulțumim pentru susținerea arătată în momentele dificile de zilele trecute! Ne vedem pe Podul Elisabeta!”, au transmis cei care realizează Festivalul Lights On. 

La prima ediție Lights On (în 2018), echipa tehnică a pescuit o casetă de lumină aruncată intenționat în Someș, în vreme ce un grup de tineri au încercat să fure cele patru biciclete care alimentau instalația Copacul de lumină.

Comentarii Facebook