Ultimele informaţii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Să sperăm că o sa ajungem să îşi reia activitatea, să aibă o viaţă apropiată de normal


Medicii de la Spitalul Foişor au pregătit un plan pentru recuperarea lui Florin Piersic. Marele actor are un tonus bun, este optimist şi chiar face glume cu personalul medical. 

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, dă asigurări că nu se pune problema unui transfer la un alt spital.

„E în regulă, are o evoluţie favorabilă, mă bucur că are o stare de spirit pozitivă, e o evoluţie pe care o aşteptam. Să sperăm că o sa ajungem să îşi reia activitatea, să aibă o viaţă apropiată de normal.

Acum nu urmează decât să se întâmple o monitorizare a pacientului. Să vedem paşii pe care îi indică echipa medicală multidisciplinară.

Nu cred că se pune problema unui transfer", a declarat ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila.

Medicii transmit că Florin Piersic se mobilizează și are un tonus psihic bun.

Starea marelui actor este se pare una din ce în ce mai bună. De altfel, o informaţie venită din partea cadrelor medicale arată că Florin Piersic este din ce în ce mai bine, iar că infecţia este, din analizele care au fost făcute în ultimele 24 de ore, neutralizată.

„Sunt încrezător că lucrurile vor merge într-o direcţie bună, dar e adevărat că trebuie prudenţă şi lucrurile le vom face pas cu pas. Să treacă cu bine de momentul operator, să treacă cu bine de procesul infecţios, să mergem mai departe cu partea cardiacă, să ajungă în final şi la proteza definitivă de genunchi", a spus medicul Adrian Marinescu.

Comentarii Facebook