Uioreanu și Ioan Bene la DNA Cluj. Ce au căutat procurorii DNA la Consiliul Județean Cluj - VIDEO

 

Arhitectul șef al județului Cluj, Claudiu Salanță, și directorului de dezvoltare al CJ Cluj, Mariana Rațiu, au povestit ce acte le-au cerut procurorii DNA Cluj.

 

Am fost audiată de procurori. Audierea a început la 10.30 şi a durat aproximativ o oră şi jumătate. Am fost solicitaţi pentru ridicarea de înscrisuri care avizau nişte obiective de investiţii de la aeroport, o platformă de îmbarcare/debarcare în cadrul Apron 4 şi parkingul construit de firma UTI la aeroport. Au fost ridicate doar documente. De dimineaţă a fost sigiliat biroul meu şi al domnului arhitect şef al judeţului, Claudiu Salanţă. Procurorii m-au întrebat ce ştiu despre Apron 4. Din păcate, este o investiţie finanţată de aeroport. Noi am aprobat în decembrie un studiu de fezabilitate în cadrul comisiei tehnico-economice pentru Apron 4, care avea o valoare de peste 4,9 milioane de lei, iar investiţia care a fost făcută la aeroport a fost, din câte am înţeles, contractul a fost încheiat la o valoare de 15 milioane de lei”, a declarat Mariana Raţiu.

 

Arhitectul șef al județului, Claudiu Salanţă, a spus că au fost ridicate documente de la Apron 4 și de la pistă. Salanță a spus că au fost autorizații emise în 2011, dar că el ocupă funcția numai din 2013.

Comentarii Facebook