Uioreanu Jr. rămâne după gratii

 

Alexandru Uioreanu, fiul președintelui Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, rămâne după gratii. Curtea de Apel Cluj a respins recursul la decizia Tribunalului Cluj de prelungire a mandatului de arestare pe 19 zile.

 

Curtea de Apel Cluj a respins recursul formulat la decizia Tribunalului Cluj de a prelungi măsura arestului preventiv în cazul lui Alexandru Uioreanu, după ce avocatul acestuia, Tiberiu Ban a încercat la fiecare termen de judecată să convingă instanţa că măsura arestului nu este justificată.

 

"Starea de arest nu se justifică. Alexandru Uioreanu a colaborat cu organele de anchetă şi chiar a indicat persoanele care trebuie audiate în acest caz, e vorba de persoanele cu care a consumat drogurile. Apoi, e vorba de cantitatea mică de haşiş, în total vorbim de 130 de grame, consumate şi vândute în decurs de mai multe luni", a spus apărătorul.

Alexandru Uioreanu a fost arestat în data de 20 decembrie pentru 19 zile de către Tribunalul Cluj, pentru infracţiunile de trafic şi consum de droguri.

 

Alexandru Uioreanu a fost arestat pentru 19 zile

Uioreanu Jr. nu va fi eliberat. Mandatul i-a fost prelungit

Comentarii Facebook